• 4
 • 12,8
 • 5

Mitsubishi Eclipse Cross

Markante linjer. Brede skærme. Formerne er dynamiske og det kileformede design med den to-delte bagrude, lange akselafstand og de fremhævede skærmforøgere giver en fornemmelse af, at Eclipse Cross er i bevægelse, selv når den står stille. Og så er den spækket med udstyr - elektrisk panorama glastag, opvarmet rat og forrude, varme i bagsæderne er blot nogle udstyrsdetaljer blandt mange, der er med til at understøtte det stærke design.

Designet går dog på ingen måde ud over de praktiske egenskaber og rummeligheden, som er fremragende med plads til fem personer, og takket være den smarte forskydning af både for- og bagsæder, kan der tildeles ekstra plads til enten passagerer eller bagage.

Og vigtigst er sikkerheden i top med avanceret sikkerhedsteknologi som understøtter en mere sikker kørsel og parkering - dag og nat. Fra intelligente sensorer, der tracker dine omgivelser og advarer dig om fare, til solid passiv beskyttelse giver Eclipse Cross dig en 5-stjernet sikkerhed.

Fra DKK 254.995
eller fra 2.483/mdr.
Find din Eclipse Cross
 • 5
 • 13,0
 • 5

Mitsubishi Outlander

Den nye raffinerede Outlander er en eksklusiv familiebil. Du vil opleve høj driftssikkerhed, kompetente
køreegenskaber og et avanceret, men let betjent 4WD system, der sørger for, at du kommer frem,
uanset på hvilket underlag du kører. Den nye Outlander roses for den enormt støjsvage kabine, hvilket
gør enhver tur til en fornøjelse.

Med det nye designsprog “Dynamic Shield” viser Mitsubishi vejen frem for kommende generationer
af SUV'er. Der er mere skarphed i designet, mere power og mere elegance - et helt nyt udtryksfuldt
design.

Fra DKK 299.998
eller fra 3.007/mdr.
Find din Outlander
 • 5
 • 50,0
 • 5

Mitsubishi Outlander PHEV

Oplev køreglæde på et helt nyt niveau med Outlander PHEV Plug-in hybrid.

Ingen støj og uovertruffen stabilitet med en el-motor på hver aksel, der effektivt arbejder sammen med den kraftige benzinmotor for optimal ydeevne.

Udover at være utrolig miljøvenlig tilbyder den også 5-stjernet sikkerhed, stor funktionalitet, højt udstyrsniveau og 4WD med S-AWC, der uden problemer kan klare de mest udfordrende veje.

Fra DKK 299.995
eller fra 2.893/mdr.
Find din Outlander PHEV
 • 5
 • 13,4
 • 5

Mitsubishi L200

Inde i L200 finder du et væld af funktioner, du ikke ville forvente i en pick-up: en rummelig kabine, luksuriøse sæder og strategisk placeret lydisolering i høj kvalitet. Alt sammen for at give dig en støjsvag og komfortabel kørsel.

L200 kan håndtere alt slags terræn takket være Super Select 4WD-II. Dette unikke firhjulstræksystem kontrollerer driv- og bremsekraften på hvert hjul og sikrer maksimal stabilitet og vejgreb uanset vejoverflade. L200 byder på en 2,2 liters 16 ventilet dieselmotor med common rail, turbo og intercooler. Denne diselmotor med direkte indsprøjtning er smidig, stille og effektiv og giver dig masser af ydeevne og acceleration fra det øjeblik, du begynder at køre.

Fra DKK 249.995
eller fra 2.437/mdr.
Find din L200
Med forbehold for regne- og trykfejl